Pangalusna tina VPN Pangsaéna

Wilujeng sumping di LegitVPN.com - kami di dieu pikeun panduan anjeun milih VPN pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun.

Kami ngan ukur nganalisis panyadia VPN anu aman sareng gancang dianggo anu parantos kabuktian tiasa dipercaya.

5 / 5
  • sidang dinten bébas 30
  • Cocog sareng Netflix, BBC & Disney + Hulu
  • Torrents Unlimited
  • Langkung 55 nagara
  • Kawijakan henteu asup
5 / 5
  • sidang dinten bébas 30
  • Cocog sareng Netflix, BBC & Disney + Hulu
  • Torrents Unlimited
  • Langkung 90 nagara
  • Kawijakan henteu asup
5 / 5
  • sidang dinten bébas 30
  • Cocog sareng Netflix, BBC & Disney + Hulu
  • Torrents Unlimited
  • VPN pang murahna di ditu
  • Kawijakan henteu asup
5 / 5
  • sidang dinten bébas 45
  • Cocog sareng Netflix, BBC & Disney + Hulu
  • Torrents Unlimited
  • Langkung 90 nagara
  • Kawijakan henteu asup
5 / 5
  • sidang dinten bébas 31
  • Cocog sareng Netflix, BBC & Disney + Hulu
  • Torrents Unlimited
  • Langkung 2000 server
  • dedicated IP

Kategori Top

Buka blokir Geo-watesan gampang ku VPN streaming-cocog. Kami nyetél tulisan saderhana pikeun ngabimbing anjeun ngalangkungan.

Chrome mangrupikeun browser anu paling sering dianggo di dunya. Penting pisan pikeun ngalindungan kaamanan siber sareng anonimitas ku pakakas VPN.

Unggal pangguna internét kedah ati-ati sareng Torrents sareng software peer-to-peer. Kami nyarankeun ngagunakeun VPN pikeun privasi.

Cina ketat pisan sareng kabijakan dina masalah surfing wéb sadunya. Pikeun wisatawan tiasa leres ngaganggu.

Naon VPN?

VPN ogé katelah jaringan virtual pribadi mangrupikeun hal anu anjeun kantos nguping. VPN mangrupikeun parangkat lunak anu ngamankeun hubungan antara panarima sareng anu ngirim. Éta ngajantenkeun patalimarga anjeun janten anonim. Seueur jalma nganggo éta kanggo privasi sareng anonimitas anu langkung ageung tapi langkung sering dianggo pikeun ngabobol geoblocks anu panginten tiasa diatur ku pamaréntah.

Ogé seueur jasa streaming nyebarkeun pilem sareng séri anyar di Amérika Serikat contona sateuacan aranjeunna réngsé di nagara anjeun.

Kalayan VPN anjeun tiasa ngaksés kontén anu disajikeun USA, sabab wéb anu ngalangkungan anjeun aya di Amérika Serikat.

Naon anu kuring kedah lakukeun nalika milih vpn-service anu leres?

Aya ratusan VPN di luar sana tapi kami ngan ukur ngabandingkeun anu luhur. Seueur diantara aranjeunna masihan janji palsu yén aranjeunna moal tiasa nganteurkeun, kami ngan ukur ngadukung VPN anu parantos lami aya sareng terkenal di industri kaamanan. Dina 2017 seueur panilitian nunjukkeun yén aya seueur jalma nyalahgunakeun VPN gratis berbasis Android pikeun kéngingkeun aksés anu teu terlarang kana sistem korban.

Teu aya vpns gratis anu sah, ngan ukur uji coba gratis sareng éta tiasa dipendakan di luhur halaman ieu.

Kumaha terang nyaéta VPN anu sah?

Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan éta. Kami parantos nyobian sambungan VPN anu paling aman anu dijalankeun ku perusahaan-perusahaan tepercaya di seluruh dunya.

Naha VPN ngalambatkeun jaringan gancang?

Dina sababaraha hal ieu panginten leres. Kami nguji ratusan panyadia VPN anu béda pikeun ningali mana anu tiasa nganteurkeun kinerja anu paling saé tanpa kaleungitan sipat penting. Kami malah nguji aranjeunna dina kaulinan sareng torrenting pikeun ningali naha aranjeunna leres-leres anu dicarioskeun.

Naha surfing internét VPN langkung aman?

Leres pisan. Upami anjeun nganggo VPN anjeun leres-leres anonim sareng aman. Teu aya anu terang naon anu anjeun lakukeun, saha anjeun sareng dimana anjeun.

Naha VPN ngahapus virus sareng trojan?

Duka henteu. VPN sering diaku salaku antivirus tapi henteu. Éta ngan ukur ngamankeun konéksi anjeun dina wéb sadunya. Aranjeunna henteu tiasa ngajagaan anjeun tina file anu anjeun unduh atanapi halaman anu anjeun buka.

Naha kuring kedah mareuman VPN nalika kuring henteu nganggona?

Henteu anjeun henteu kedah. Seueur jalma ngajaga éta pikeun maksimalkeun pungsi privasi. Nalika ngeunaan telepon sareng alat sélulér éta tiasa nyéépkeun batré.

Kumaha cara ngagunakeun layanan VPN?

Ngagunakeun VPN gampang sareng gancang, éta dimimitian ku léngkah saderhana.

  1. Milarian VPN anu pas pikeun kabutuhan anjeun. Kami ngabantosan anjeun pikeun ngabéréskeun bagian ieu janten anjeun henteu kedah ngalakukeun nganalisa waktos nyalira, sabab urang parantos nyobian sadayana panyadia VPN.
  2. Sakali anjeun mésér VPN anu dipikahoyong anjeun kéngingkeun kredensial anjeun. Kalayan kapercayaan ieu lebet kana halaman wéb panyadia VPN anjeun sareng pasang aplikasi kana alat anu anjeun pikahoyong. Éta tiasa laptop, telepon sélulér atanapi desktop. Anjeun tiasa ngalaksanakeunnana dina sadayana.
  3. Ayeuna anjeun parantos masang parangkat lunak éta waktuna pikeun ngaluncurkeun éta sareng nyambung ka lokasi anu anjeun pikahoyong.

Pitunjuk paporit

Tingali kumaha gampangna dipasang sareng dianggo. Ngan bagian anu nyusahkeun nyaéta mendakan VPN anu paling cocog pikeun kasus anjeun.

Berita sareng tambalan kaamanan cyber

Saha waé anu nganggo Cisco sareng Firepower kedah langsung ngamutahirkeun supirna. Kerentanan kritis parantos dipendakan.

Saha kami di LegitVPN.com

Kami sakelompok jalma anu parantos dina industri kaamanan sékrési mangtaun-taun. Kami resep ngajaga privasi online sareng data pribadi. Éta mangrupikeun naon-naon anu kedah diinget ku urang masing-masing. VPN mangrupikeun cara anu pangsaéna sareng paling gampang pikeun nyalindungan diri deui ku cybercrime geuwat. Kami terang tiasa aya panyadia VPN anu bénten-bénten sababaraha diantarana waé pikeun tujuan haram. Kusabab kitu kami di dieu pikeun ngabimbing anjeun mendakan VPN anu paling aman sareng aman.

Kanggo naon ari VPN?

VPN (jaringan pribadi maya) padamelan utama nyaéta ngajaga tingkat kaamanan internét anjeun luhur pikeun nyetél sambungan anjeun sareng nyumputkeun IP-alamat anjeun tina hacker poténsial.

VPN ogé tiasa dianggo pikeun ngaksés kontén geoblok sapertos nonton nagara-nagara séjén aliran sareng saluran tv.

Anjeun tiasa ogé ngaunduh data tina internét bari ngajaga sambungan anonim sareng aman anjeun

Kaamanan internét

Kaamanan Internét mangrupikeun hal anu urang sadayana kedah jaga. Kejahatan siber teras-terasan ningkat sareng beuki seueur serangan anu badarat unggal dinten.

Serangan anu khas pisan nyaéta Ddos (panolakan jasa anu disebarkeun) anu ngarusak sambungan anjeun atanapi ngalanggar data klasik dimana data pribadi anjeun tiasa bocor ka tangan anu goréng.

Pikeun mastikeun yén anjeun aman anjeun kedah nganggo panyadia VPN anu aman, gancang sareng aman.