Më të mirët e VPN-ve më të mira

Mirësevini në LegitVPN.com - ne jemi këtu për t'ju udhëhequr për të zgjedhur VPN-në më të mirë për nevojat tuaja.

Ne vetëm shqyrtojmë ofruesit e VPN që janë të sigurt dhe të shpejtë në përdorim të cilat kanë vërtetuar besueshmërinë e tyre.

Logoja e NordVPN
5 / 5
 • E përputhshme me Netflix, BBC & Disney
 • Gjyqi i lirë i 30 ditë
 • Torrente Pafund
 • Mbi 55 shtete
Logoja ExpressVPN
5 / 5
 • E përputhshme me Netflix, BBC & Disney
 • Gjyqi i lirë i 30 ditë
 • Torrente Pafund
 • Mbi 90 shtete
 • Politika pa log
Logoja e CyberGhostVPN
5 / 5
 • E përputhshme me Netflix, BBC & Disney
 • Gjyqi i lirë i 45 ditë
 • Torrente Pafund
 • Mbi 90 shtete
 • Politika pa log
Logoja PureVPN
5 / 5
 • Lidhje e shpejtë dhe e sigurt VPN
 • Gjyqi i lirë i 31 ditë
 • Torrente Pafund
 • Mbi 2000 servera
 • IP dedikuar

Udhëzuesit e preferuar

Shikoni sa e thjeshtë është të instaloni dhe përdorni. Vetëm një pjesë e ndërlikuar është gjetja e VPN më e përshtatshme për rastin tuaj.

Lajme dhe arna të sigurimeve në internet

Gjithkush që përdor Cisco dhe Firepower duhet të azhurnojë drejtuesit e tyre menjëherë. Abilityshtë gjetur dobësi kritike.

Kush jemi tek LegitVPN.com

Ne jemi një grup njerëzish që kemi qenë në industrinë e sigurisë në internet për dekada. Ne jemi të interesuar të mbrojmë privatësinë në internet dhe të dhënat personale. Kjo është diçka që secili prej nesh duhet të mbajë interes. VPN-të janë mënyra më e mirë dhe më e lehtë për të mbrojtur veten përsëri kundër krimit në internet. Ne e dimë se mund të ketë ofrues shumë të ndryshëm të VPN disa prej tyre vetëm për qëllime të paligjshme. Kjo është arsyeja pse ne jemi këtu për t'ju udhëzuar ju të gjeni VPN më të sigurt dhe më të sigurt.

Për çfarë janë VPN-të?

Detyra kryesore e VPN (virtual virtual privat) është të mbani lart nivelet e sigurisë tuaj në internet, duke tunizuar lidhjen tuaj dhe të fshehni adresën tuaj IP nga hakerat e mundshëm.

VPN gjithashtu mund të përdoret për të hyrë në përmbajtje të bllokuar siç është shikimi i prurjeve të vendeve të tjera dhe kanaleve televizive.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni të dhëna nga interneti ndërsa mbani lidhjen tuaj anonime dhe të sigurt

Siguria e internetit

Siguria në internet është një gjë për të cilën duhet të kujdesemi të gjithë. Krimet në internet janë rritur vazhdimisht dhe sulmet gjithnjë e më shumë po zbarkojnë çdo ditë.

Sulm shumë tipik është Ddos (mohimi i shpërndarë i shërbimit) që prish lidhjen tuaj ose shkelje klasike të të dhënave ku të dhënat tuaja personale mund të rrjedhin në duar të këqija.

Për tu siguruar që jeni të sigurt duhet të përdorni ofruesit e VPN që janë të sigurt, të shpejtë dhe të sigurt.