Најдоброто од најдобрите VPN

Добредојдовте на LegitVPN.com - ние сме тука да ве водиме да го изберете најдобриот VPN за вашите потреби.

Ние само ги прегледуваме давателите на VPN што се безбедни и брзи за употреба, кои ја докажаа нивната доверливост.

Логото на NordVPN
5 / 5
 • Компатибилен со Нетфликс, ББС и Дизни
 • Слободен дневен преглед на 30
 • Неограничени торенти
 • Над 55 земји
ExpressVPN лого
5 / 5
 • Компатибилен со Нетфликс, ББС и Дизни
 • Слободен дневен преглед на 30
 • Неограничени торенти
 • Над 90 земји
 • Политика за најавување
Лого на CyberGhostVPN
5 / 5
 • Компатибилен со Нетфликс, ББС и Дизни
 • Слободен дневен преглед на 45
 • Неограничени торенти
 • Над 90 земји
 • Политика за најавување
Лого PureVPN
5 / 5
 • Брза и безбедна VPN врска
 • Слободен дневен преглед на 31
 • Неограничени торенти
 • Над 2000 сервери
 • Посветен ИП

Омилени водичи

Погледнете колку е лесно да се инсталира и користи. Само незгодниот дел е наоѓање на најсоодветен VPN за вашиот случај.

Вести за компјутерска безбедност и закрпи

Секој што користи Cisco и Firepower треба веднаш да ги ажурира своите возачи. Пронајдена е критична ранливост.

Кои сме кај LegitVPN.com

Ние сме група на луѓе кои со децении сме во индустријата за безбедност на интернет. Ние сме заинтересирани да ја заштитиме приватноста и личните податоци на Интернет. Тоа е нешто што треба да го задржи секој од нас. ВПН се најдобриот и најлесен начин да се заштитите веднаш против компјутерскиот криминал веднаш. Знаеме дека може да има многу различни даватели на VPN некои од нив само за нелегални цели. Затоа сме тука за да ве упатиме да ја најдете најбезбедната и најбезбедна VPN.

За што се VPN?

Главната работа на VPN (виртуелната приватна мрежа) е да ги одржувате високо ниво на безбедноста на Интернет, да ја тунираат вашата врска и да ја кријат вашата IP-адреса од потенцијални хакери.

VPN може да се користи и за пристап до геоблокирана содржина, како што е гледање на потоци од други земји и ТВ-канали.

Можете исто така да преземате податоци од Интернет додека ја одржувате вашата анонимна и безбедна врска

Интернет безбедност

Безбедноста на Интернет е нешто за што сите треба да се грижиме. Сајбер-криминалот постојано расте, а сè повеќе напади слетуваат секој ден.

Многу типичен напад е Ddos (дискутирано негирање на услугата) што ја нарушува вашата врска или класично кршење на податоците каде вашите лични податоци можат да излегуваат на лош раце.

За да бидете сигурни дека сте безбедни, мора да користите провајдери VPN кои се безбедни, брзи и безбедни.